PhDr. Dana Vondrášková

PhDr. Dana Vondrášková

Vážení klienti,

 v případě, že se potřebujete objednat na vyšetření, zrušit objednaný termín nebo z důvodu dotazu mne , prosím, kontaktujete na e-mail:

vondraskova@medicentrum.cz

Pokud probíhá vyšetření, není možné  vzhledem k náročnosti testování, vyřizovat telefonické hovory. Děkuji za pochopení.

PhDr. Dana Vondrášková absolvovala střední pedagogickou školu, obor Učitelství v mateřských školách. Na Pedagogické fakultě UK v Praze vystudovala speciální pedagogiku. Studium zakončila státní závěrečnou zkouškou z logopedie, surdopedie, speciálně pedagogické diagnostiky a poradenství. Na Subkatedře foniatrie, pedaudiologie a klinické logopedie IPVZ absolvovala několikaleté specializační vzdělávání, zakončené atestační zkouškou v oboru klinická logopedie. Je držitelkou Diplomu celoživotního vzdělávání, s kvalifikací k výkonům K3. Odbornou praxi získala v ambulantních pracovištích klinické logopedie, v Jedličkově ústavu a školách. Četné zkušenosti v oblasti péče o klienty s neurogenními poruchami řeči a dysfagií získala v klinickém prostředí
Neurologické kliniky VFN v Praze a Thomayerovy nemocnice v Praze. Je zastánkyní mezioborové spolupráce a komplexního přístupu ke klientovi.

mobilní telefon: 778 763 783

e-mail: vondraskova@medicentrum.cz

Ordinační hodiny (ambulance vedle dětského oddělení):

Pondělí 8:00 – 12:00 12:30 – 18:30
Čtvrtek 8:00 – 12:00 12:30 – 18:30

 

This website uses cookies.